hug-normal.jpg

Tänään aamulla heräsin, eikä minusta tuntunut siltä, että olisin raskaana... Ihan tavalliselta vaan. Säikähdin ja ajattelin, ettet ole enää siellä! Aamulääkkeiden syömisen jälkeen pahoinvointi iski kuitenkin voimalla päälle. Niin kovin, että ensimmäistä kertaa jouduin sen takia oikeasti okentamaan. Tähän mennessä se on ollut sellaista epämääräisen vellovaa pahaa oloa vain... Et usko, miten helpottunut olin tuosta pahasta olosta! Se muistuttaa, että jotain siellä tapahtuu. Sinä olet siellä.

Varasin äitiysneuvolankin. Ensi viikolla mennään käymään siellä!

Mitenhän kauan me voidaan pitää tämä salaisuutena? Minä jouduin kuitenkin aamuisinkin käymään töissä... Ensin voi syyttää ruokamyrkytystä, krapulaa jne. mutta jossain kohtaa joku keksii kyllä.

Minä yritän lopettaa light-limpparin litkimisen, ettei siitä olisi sinulle haittaa... ja kofeiinin. Sinä saat tervettä ravintoa, mutta muut ympärilläni saavat todennäköisesti vieroitusoireista kärsivän kiukkupussin riesakseen! Sisko sa hepulin eilen ravintolassa, kun tilasin omenamehun. Se huusi hirveän kovalla äänellä, että jos valittavana on PepsiMaxia, SINÄ et ota omenamehua! Tämä on vaikeampaa salata, kuin kuvittelin!

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen."        Ps. 91:11-12